Ea a obținut singurul 10 la titularizare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În județul Constanța, un singur candidat a obținut nota 10 la examenul de titularizare. Este vorba despre Oana Lupșa, o tânără de 31 de ani din Constanța, care a susținut examen la Psihopedagogie Specială.

Ea va ocupa singurul post titularizabil pe acest domeniu din județ, catedra fiind disponibilă la Liceul Teoretic Ioan Cotovu, din Hârșova.

„O să fie greu, o oră dus, o oră întors, dar sper într-un transfer la Constanța“, spune tânăra. De la colegele sale, care lucrează de câțiva ani în învățământ, a aflat că salariul este de opt milioane de lei. „Nu știu dacă îi pasă cuiva că eu am făcut două facultăți și două masterate. Oricum, eu am ales acest drum, iar situația mi-a permis să fac ceea ce-mi place“, a spus  Oana Lupșa.

Viitorul profesor de logopedie a susținut pentru prima dată examenul de titularizare. A absolvit Facultatea de Litere și masteratul de Românistică și Facultatea de Psihologie și Științele Educației și Masteratul Terapii și Compensare în tulburările de comunicare din cadrul Universității „Ovidius“.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite