EXCLUSIV Constanţa: Mircea Băsescu scapă de acuzaţiile de lovire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dosarul în care fratele preşedintelui Traian Băsescu, Mircea Băsescu, este cercetat pentru lovire, a fost trimis de poliţişti la Parchet, cu propunere de neîncepere a urmăririi penale.

Dacă procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, unde se află acum cazul, îşi vor însuşi propunerea poliţiştilor, dosarul incidentului din trafic va fi închis definitiv.

Cercetările împotriva fratelui preşedintelui au fost demarate după ce o şoferiţă, Nicoleta Moraru, l-a acuzat că a şicanat-o în trafic, iar ulterior, Mircea Băsescu, s-a dat jos din autoturism şi a lovit-o peste faţă. Şoferiţa a depus în data de 3 septembrie o plângere la Secţia 3 Poliţie şi ambele părţi au fost audiate. Soluţia propusă de poliţişti este motivată prin faptul că nu există dovezi pentru a putea proba fapta.

Citiţi şi:

Mircea Băsescu „turnat“ la Poliţia Constanţa

Şoferiţa agresată de fratele preşedintelui Băsescu: „Nu îmi retrag plângerea!“

Victima l-a iertat

Nicoleta Moraru a spus că abia îşi mai aminteşte incidentul şi că soluţia dată în dosar nu i-a fost comunicată de poliţişti. „A trecut mult timp. De atunci s-au întâmplat multe lucruri atât în viaţa mea cât şi a lui“, a spus ea. „Eu cred că sunt o persoană destul de bună şi l-am iertat încă de atunci“ a declarat Nicoleta Moraru. Şoferiţa nu şi-a retras însă plângerea formulată la adresa fratelui preşedintelui.

Contactat telefonic Mircea Băsescu a spus că decizia poliţiştilor este corectă şi şi-a menţinut punctul de vedere: nu a atins-o pe femeie. „Este foarte uşor să arunci cu acuzaţiile mai ales dacă ai mici interese. Toţi cei care mă cunosc m-au spus atunci (n.r.- la data mediatizării incidentului) «La orice ne aşteptam din partea ta să îi faci unei domnişoare, numai să auzim că ai ajuns să baţi femei pe stradă nu»“, a glumit Mircea Băsescu. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite