Constanta: EXCLUSIVITATE / UPDATE Femeie însărcinată lăsată să avorteze în patul de spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Caz șocant la Constanța! După ce femeia a avortat, fetusul de 4 luni și jumătate a fost pus de infirmieră într-o pungă și lăsat să moară în salon, sub privirile îngrozite ale celorlalte paciente. Totul s-a petrecut aseară, în camera 304 a Secției de Ginecologie a Spitalului Județean de Urgență Constanța, etajul 7.

ATENȚIE! IMAGINI ȘOCANTE CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO


UPDATE ORA 15.30
COMISIE MEDICALĂ DE URGENȚĂ ÎN CAZUL AVORTULUI DE LA CAMERA 304


image

Elena Pavel, o constănțeancă în vârstă de 33 de ani, era internată de sâmbătă din cauza problemelor cu sarcina. Femeia mai are doi copii de 17 ani și de 2 ani și șapte luni. Săptămâna trecută făcuse efort și pentru că se simțea rău, s-a dus marți la Urgență. Bolnava a fost întrebată dacă este „pregătită“ de internare. Pentru că nu avea niciun leu, femeia a răspuns că nu. S-a întors când a făcut rost de bani.

Aseară, la ora 19, Elenei i s-a făcut rău. „Pierde sarcina!“, au alertat colegele de salon asistentele. Până s-au deranjat cadrele medicale, femeia a avortat în pat. La ora 19.25, Elena Pavel a fost luată la consult și la chiuretaj. Avortonul a fost băgat într-o pungă și lăsat în salon, alături de voma femeii.

image










„L-au lăsat aici, la marginea patului, într-o pungă. L-am fotografiat cu telefonul mobil, dar eram îngrozite de ceea ce vedeam. Nimeni n-a venit să ia avortonul şi nici să şteargă voma de pe jos“, îşi amintesc femeile care au devenit aseară moaşe fără voia lor.

Când femeia a fost adusă înapoi în cameră, în cărucior, persoanele care o însoţeau au vrut s-o pună în patul în care avortase cu mai puţin de o oră în urmă. Nu a schimbat nimeni lenjeria de pat. „În momentul în care i-am spus infirmierelor să-i schimbe cearşaful una din ele a zis: «Mai vrei şi schimburi, mai ai şi pretenţii», povestesc femeile. Infirmiera şi-a făcut îndatoririle numai după ce a fost omenită cu 10 lei.

CITIȚI ÎN ADEVĂRUL ȘI ADEVĂRUL DE SEARĂ CONSTANȚA DE MÂINE CINE SUNT ANGAJAȚII SPITALULUI CARE SE FAC RESPONSABILI DE ACEST CAZ CUTREMURĂTOR!

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite