Constanta: EXCLUSIV Poştăriţa eroină: „Am avut noroc şi zile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: EXCLUSIV Poştăriţa eroină: „Am avut noroc şi zile“
Constanta: EXCLUSIV Poştăriţa eroină: „Am avut noroc şi zile“

Lovită din spate de agresorul în vârstă de 19 ani, femeia a reuşit să se lupte cu el şi să strige după ajutor. Tânărul a fost prins de vecini, iar magistraţii Judecătoriei Constanţa au dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile. Citeşte şi: Constanţa: UPDATE / Poştăriţă tâlhărită în scara unui bloc (EXCLUSIV: FOTO CU TÂLHARUL) Constanţa: Poştăriţă tâlhărită de un tânăr de 19 ani

În cei 36 de ani de când este factor poştal în sectorul din cartierul constănţean Km 4-5, Teodora Mihai (57 de ani) este pentru a doua oară când scapă cu bine dintr-un atac.

Chiar şi în ziua agresiunii care s-a petrecut marţi, după ce a fost pansată de echipajul de pe SMURD, poştăriţa s-a întors la treabă chiar dacă fusese lovită cu brutalitate. Astăzi era tot la muncă, înconjurată de plicuri.

Cu un ochi vânăt şi mâna bandajată, Teodora Mihai muncea de zor. Uşor nu îi este să treacă peste cele întâmplate, dar pentru ea întotdeauna „serviciul a fost pe primul loc“.

 Mai are un an până la pensie şi stă pe teren de dimineaţă până seara. Se consideră norocoasă pentru că a scăpat vie şi chiar dacă a fost lovită pentru ea important este că nu a fost izbită prea tare şi a recuperat banii.

Citeşte declaraţia factorului poştal mâine în exclusivitate în Click! şi Adevărul de Seară

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite