Constanta: Durere în familia tinerei atlete care a murit lovită de maşină pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Durere în familia tinerei atlete care a murit lovită de maşină pe trecerea de pietoni
Constanta: Durere în familia tinerei atlete care a murit lovită de maşină pe trecerea de pietoni

Pe 29 octombrie, Lisa Maria urma să împlinească 14 ani, însă, în loc de tort, mama ei va trebui să-i pregătească pomana de 40 de zile. Familia fetei de numai 13 ani vrea ca şoferul vinovat să ajungă în spatele gratiilor. Pentru că el este cadru militar, rudele se tem că justiţia nu va face dreptate în acest caz.

CITIŢI ŞI: Două sportive spulberate pe trecerea de pietoni

Colegii de clasă și cei de la CS Farul ai Lisei Maria Tiecar s-au adunat astăzi la locuinţa familiei îndurerate. Micuţii au depus flori, coroane şi au aprins lumânări pentru sufletul adolescentei care a plecat dintre ei. Îndurerată, mama Lisei, Felicia Cănciulescu, înconjurată de rude, prieteni și vecini se uită la câteva fotografii cu singurul ei copil.

„Îi plăcea foarte mult să se pozeze. Avea o pasiune pentru aşa ceva și asta se vede din pozele pe care le făcea. Era un copil cuminte și era ascultătoare“, spune mama adolescentei în timp ce îşi şterge lacrimile din ochii umflați de la prea mult plâns. Adolescenta purta numele de familie al părinţilor mamei, nume care stă scris şi pe crucea din lemn aşezată în holul blocului.

Şoferul care a comis tragedia este cadru militar, iar familia fetei este intrigată de faptul că poliţiştii nu le-au dat prea multe amănunte despre el. „Nu au vrut să ne spună. Ne este teamă că acel om nu va plăti pentru ceea ce a făcut. Am înţeles de la anumite persoane că are relații şi ne aşteptăm la orice“, spune tatăl Lisei, Florin Cănciulescu.

Citiţi povestea tragică a tinerei Lisa Maria în ediţiile de mâine a ziarelor „Adevărul“ şi „Adevărul de Seară Constanţa“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite