UPDATE Drumul către protestul din Capitală: Poliţiştii constănţeni s-au înarmat cu coroane de flori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 500 de poliţişti din tot judeţul au plecat azi-dimineaţă spre Guvern. Lor li se alătură angajaţi ai Ministerul de Interne din Medgidia şi Cernavodă, în drum spre Bucureşti.

UPDATE ora 8.30 Poliţiştii constănţeni sunt revoltaţi şi spun că decizia ministrului Administraţiei şi Internelor de a declanşa alerta de gradul 1 este un abuz. „Vor să ne oprească şi să nu mai plecăm la proteste. Ministrul Traian Igaş a semnat ordinul de stabilire a alarmei de gradul 0 în Capitală şi grad 1 în restul ţării doar pentru a împiedica poliţiştii să-şi strige nemulţumirile în faţa Guvernului“, a declarat un poliţist.

Încă de la ora 5.30, în faţa sediului Poliţie Municipiului au început să se strângă agenţii din cadrul tuturor secţiilor de Poliţie din municipiu. Nemulţumiţi de măsurile luate de actualul Guvern sunt şi poliţiştii din Mangalia şi Băneasa, care s-au alăturat protestatarilor.



În jurul orei 6.10, trei autocare pline cu poliţişti au plecat spre Capitală. Poliţiştii s-au înarmat cu coroane pe care era scris şi un mesaj pentru Guvern: „Nu te vom regreta niciodată“.



„Ne-au acuzat că am terfelit uniforma. Acum, le ducem coroane, să nu mai aibă ce spune. Ne-au băgat mâna în buzunare şi ne-au furat. Cerem doar să fim respectaţi“, spunea unul dintre protestatari. Un alt autocar cu 50 de poliţişti din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră s-au alăturat colegilor. Liderii sindicatelor constănţene spun că mai bine de 3.000 de protestatari au plecat spre Guvern.

Rămâi pe constanta.adevarul.ro pentru a urmări drumul protestatrilor constănţeni!

Poliţiştii au început să se strângă în jurul orei 5.30
image
Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite