Constanţa: Drifturi şi mulţi cai putere la Mangalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Drifturi şi mulţi cai putere la Mangalia
Constanţa: Drifturi şi mulţi cai putere la Mangalia

Peste 70 de maşini din toată ţara vor poposi în perioada 31 iulie-2 august în portul turistic Mangalia pentru un spectacol deosebit de drift, dar şi prezentare a bolizilor de sute de cai putere. Porche şi Lamborghini se numără printre exemplarele prezentate la Championship of Tunning.

Organizatorul evenimentului, Ionuţ Popescu a declarat că Portul Turistic Mangalia este locul ideal pentru desfăşurarea unor demonstraţii de drift. „Am ales Mangalia datorită posibilităţilor oferite, a colaborăriibune cu administraţia locală şi dorim să revenim şi la anul tot aici, poate chiar în formulă lărgită, depinde de rezultatele acestei prime ediţii“.

„Încercăm să oferim diverse evenimente turiştilor, pentru a-i determina să aleagă sudul litoralului românesc. Această paradă a autoturismelor puternice este prima de acest gen organizată la Mangalia, dar nu va fi şi ultima. Este doar unul dintre evenimentele pe care le-am pregătit pentru sezonul estival 2009, pentru a asigura distracţie maximă şi amintiri deosebite turiştilor. Acest tip de spectacole cu maşini deosebite a început să aibă tot mai mulţi adepţi în România, astfel încât o prezentare de gen la Mangalia va atrage cu siguranţă atenţia publicului spre sudul litoralului“, a precizat primarul Mihai Claudiu Tusac.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite