Două persoane din Năvodari şi Medgidia, date dispărute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petronela Mădălina Toader / Cornel Pogăgeanu
Petronela Mădălina Toader / Cornel Pogăgeanu

Poliţiştii caută două persoane dispărute - Petronela Toader (19 ani) din Medgidia şi Cornel Pogăgeanu (57 de ani) din Năvodari. Oricine poate da informaţii în legătură cu aceste persoane este rugat să o facă la cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Poliţiştii din Medgidia au fos sesizaţi de Tudoriţa Moroşanu că fiica sa, Petronela Mădălina Toader, de 19 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, pe 20 noiembrie, la ora 17.30, şi nu a mai revenit până în prezent.

Petronela Mădălina are 1,67 metri înălţime, părul lung, şaten, cu ochi căprui şi sprâncene subţiri. Tânăra are o cicatrice de aproximativ doi centimetri la tâmpla dreaptă.

La data dispariţiei, fata era îmbrăcată într-o pereche de blugi de culoare neagră, o geacă neagră imitaţie de piele, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport gri.

A plecat de acasă

O altă persoană dispărută căutată de poliţişti este Cornel Pogăgeanu (57 de ani) din Năvodari, care a plecat voluntar de acasă, la 16 noiembrie, şi nu a mai revenit până în prezent.

Cornel Pogăgeanu are 1,80 m înălţime, păr grizonat cu calviţie, faţa ovală, ochi căprui, sprâncene arcuite şi buze medii. La data dispariţiei era îmbrăcat într-o pereche de pantaloni tip raiat de culoare maro, cămaşă tip raiat de culoare maro închis, pulover de culoare gri cu maro, şapcă din blug, iar în picioare purta o pereche de pantofi din piele cu găuri de culoare neagră.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu aceste persoane sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite