Două noi nave de croazieră sosesc în portul Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suntem în plin sezon de croaziere pe Marea Neagră. Mâine, în terminalul de pasageri al Portului Constanţa soseşte nava de croazieră Silver Wind, având 300 de turişti la bord, majoritatea australieni.

Nava va sosi în terminalul de pasageri dimineaţă şi va acosta până seara. În acest timp, cei 300 de turiştii vor vizita Cetăţile Adamclisi şi Histria. Din datele agentului navei, firma Phoenix Constanţa, cei mai mulţi turişti provin din Australia - 108, SUA - 58 şi Anglia - 50. Nava de croazieră Silver Wind a fost lansată la apă în anul 1995, fiind una dintre cele mai importante ale companiei Silversea.

De asemenea, luni, 13 iunie, în Portul Constanţa va acosta nava de croazieră Seven Seas Marines, cu o capacitate de 700 de turişti la bord.

Mai mulţi turişti

Sezonul de croaziere în Portul Constanţa a debutat pe 3 aprilie, odată cu sosirea navei fluviale „Viking Primadonna“. Aceasta va reveni la Constanţa pe 26 iunie. De altfel, în sezonul 2010, vor reveni la Constanţa navele fluviale, cel puţin 10, după un an de pauză din cauza crizei globale.
În acest an, şi-au anunţat vizita în Portul Constanţa 60 de nave de pasageri, cu peste 16.000 turişti străini la bord. Astfel, se estimează o creştere cu 5 - 10% a numărului de turişti care vor sosi la terminalul de croaziere, comparativ cu anul trecut.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite