Două centre din Constanţa fac teste gratuite pentru depistarea hepatitei B

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Punctele de recoltare sunt la policlinica din zona Bulevardului Mamaia, de pe strada Călugăreni nr. 13, telefon 0241.554.000 şi la Centrul de Recuperare şi Fizioterapie de pe strada Ţepeş Vodă nr. 24, telefon 0341.881.000.

Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice din România (APAH-RO), cu sprijinul Bristol Myers Squibb şi laboratoarele Regina Maria lansează campania de testare gratuită a hepatitei de tip B, pentru mai multe grupe de risc.

Vor putea beneficia de analize de detectare a virusului B antiHBS femeile însărcinate şi pacienţii cu hemofilie, cancer, tuberculoză, colită ulceroasă, Boala Chron, poliartrită reumatoidă, psoriazis, artrită psoriazică, spondilită ankilopoetică, precum şi persoanele cu transplant.

Cei care doresc să se testeze pot contacta trimite un mail la apahromania@yahoo.com sau suna la telefonul 0721.304.160, între orele 9.00 şi 14.00.

Veţi primi un voucer care conferă gratuitate la testare, către medicul pe care-l indicaţi, indiferent de specialitate, întrucât este obligatorie parafa medicală a acestuia. Sunt invitaţi să adere la acest program medici din toată ţara, indiferent de specialitate. Programul se derulează până la sfârşitul anului, în limita voucherelor disponibile.

Dacă în urma testării veţi afla că aţi fost depistat cu virusul hepatitic B în organism, veţi fi îndrumați către medicii specialiști, după caz, pentru continuarea investigaţiilor.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite