Două accidente s-au produs azi-noapte pe DN39 Constanţa - Mangalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au avut de lucru azi-noapte. Două accidente rutiere s-au produs la interval de numai trei ore pe drumul naţional 39 ce leagă Constanţa de Mangalia.

Primul accident a avut loc la ora 1.00, la ieşire din Mangalia spre 23 August. Daniel Gizer, de 42 de ani, din Mangalia, aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan (B 86 SFK) a intrat în coliziune cu o căruţă, care se deplasa pe aceeaşi direcţie de mers, dar nu era semnalizată corespunzător şi nici înmatriculată. Şoferul a reuşit să evite o catastrofă. Din ciocnire, singurii care au suferit răni au fost Anet Ismail, de 64 de ani, din Mangalia, care conducea atelajul hipo, şi Aurel Panachia, de 28 de ani, care se afla în căruţă.

Câteva ore mai târziu, un alt apel la 112 anunţa un accident tot pe DN39, dar de această dată în localitatea Eforie Nord, la intersecţia cu strada Mircea cel Bătrân. Implicat în accident a fost numai Gheorghe Apetroaiei, de 58 de ani, din Mangalia, aflat la volanul unei Dacii 1305, înmatriculată CT 52 GAB. Bărbatul a încercat să evite o gură de canalizare descoperită şi semnalizată necorespunzător, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac. Bărbatul a suferit răni uşoare, nefiind nevoie de internare.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite