Constanta: Două burse de turism pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Două burse de turism pe litoral
Constanta: Două burse de turism pe litoral

Prima începe astăzi în sud, la Mangalia, iar a doua are loc la sfârşit de săptămână la Pavilionul Expoziţional de la intrarea în staţiunea Mamaia. Hotelierii vor analiza rezultatele din acest an şi pregătesc tarifele pentru 2010.

La complexul Paradiso din Mangalia se desfăşoară timp de două zile Bursa de Turism Litoral organizată de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Organizaţiile patronale şi societăţile comerciale de pe litoral vor stabili contactele şi negocierile dintre prestatori şi agenţiile de turism pentru încheierea contractelor de prestări servicii turistice pentru anul 2010 în zona litoralului.

 Şi-au anunţat participarea deţinători de hoteluri şi pensiuni din Eforie Nord, Techirghiol, Eforie Sud, Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, Vama Veche. La întâlnire se va face şi o analiză a sezonului care tocmai s-a încheiat, dar şi perspectivele pentru anul viitor.

Expoziţii şi discuţii şi în Mamaia

Şi Asociaţia Litoral-Delta Dunării organizează pe 18 şi 19 septembrie un târg de turism pentru contractarea serviciilor de anul viitor. Evenimentul va avea loc la Pavilionul Expoziţional Constanţa şi vor fi prezenţi responsabili din turism.

Organizatorii anunţă în premieră şi un concurs gastronomic internaţional la care sunt asteptate echipe de maeştri bucătari din ţări precum România, Republica Moldova, Franţa, Italia, Grecia, Malta, Cipru, Bulgaria,Turcia. Evenimentul mai cuprinde o expoziţie de maşini de epocă şi una de vinuri cu degustare.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite