Constanţa: Două minore au dispărut de la domiciliu weekend-ul trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Două minore au dispărut de la domiciliu weekend-ul trecut
Constanţa: Două minore au dispărut de la domiciliu weekend-ul trecut

Poliţiştii din Limanu şi Lumina au fost alertaţi de familiile a două copile, care au dispărut de la domicilii. Ambele fete au 14 ani şi sunt căutate de oamenii legii.

Poliţiştii din Limanu au fost anunţaţi sâmbătă seara cu privire la dispariţia de la domiciliu a minorei Aniţa Lupu (foto dreapta), de 14 ani, din localitate. Copila a plecat, profitând de faptul că părinţii săi nu erau acasă. Aniţa Lupu are 1.60 - 1.65 metri înălţime, 55 de kilograme, faţă ovală, ten măsliniu, ochi negri, păr negru până la baza umerilor. Semne particulare: are o cicatrice pe antebraţul mâinii stângi.

La data dispariţiei minora era îmbrăcată cu o bluză şi o pereche de pantaloni de culoare albă şi avea asupra ei actele de identitate. Poliţiştii spun că fata a fost văzută vineri seara în Mangalia, pe strada 1 Decembrie 1918, în compania unui tânăr.

Reclamaţie similară la Lumina

Şi poliţiştii din Lumina au fost anunţaţi de familia minorei Ana-Maria Modjes (foto stânga), de 14 ani, cu privire la dispariţia acesteia de la domiciliu. Fata a plecat de acasă duminică şi nu este la prima escapadă de acest gen. Ea a mai părăsit domiciliul în luna septembrie 2009, dar a revenit după trei zile. Ana-Maria Modjes are o înălţime de 1.65 metri, corpolentă, ten deschis, părul castaniu, lung până la nivelul umerilor, drept, cu cărare pe mijloc, faţă rotundă, ochii căprui, nas mic, cicatrice post operatorie de 5 centimetri în partea dreaptă a abdomenului.

La data dispariţiei minora era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni blue-jeans de culoare închisă, pulover din bumbac de culoare neagră, geacă albă, pantofi sport de culoare albă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii în legătură cu cele două fete sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite