Constanta: Două cadavre descoperite într-o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cadavru aflat într-o stare avansată de putrefacţie a fost găsit ieri după-amiază pe plaja Modern din Constanţa, în apropierea toboganului. În urmă cu câteva zile, un altul a fost găsit la o groapă de gunoi.

Un salvamar a descoperit ieri în jurul orei prânzului cadavrul unui bărbat aflat într-o avansată stare de putrefacţie. După ce a ieşit din starea de şoc în care intrase la vederea mortului, acesta a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a alertat autorităţile.
Poliţiştii criminalişti şi cei de la Secţia 3 de Poliţie au preluat cadavrul şi l-au transportat la morgă.

 Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, inspectorul Radu Croitoru, a declarat că până acum nu a putut fi stabilită identitatea bărbatului, însă pare a fi vorba despre un om al străzii.
 
Decedat în urmă cu o săptămână

Anchetatorii spun că bărbatul ar fi decedat de aproximativ o săptămână şi că pe corpul acestuia nu au fost găsite urme de violenţă. Corpul neînsufleţit al acestuia a fost dus la morga Cimitirului Central Constanţa pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor morţii.

Reprezentanţii Morgii Cimitirului Central Clares unde a fost depus cadavrul au declarat că până azi-dimineaţă nu a fost efectuată autopsia pentru că poliţia nu a eliberat încă o adresă de la Medicină Legală prin care să solicite acest lucru.

Aceştia au mai precizat că dacă se stabileşte că bărbatul nu are rude care să achite contravaloarea serviciilor prestate de lucrătorii de la morgă, costurile vor fi suportate de Ministerul de Interne.

Un alt bărbat din Adamclisi a fost găsit decedat în urmă cu câteva zile. Potrivit poliţiştilor, cadavrul bărbatului a fost descoperit la o ghenă de gunoi din oraşul Constanţa. Ancheta demarată de oamenii legii a stabilit că decedatul se numeşte Mehmet Caraniu şi era din localitatea Adamclisi.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite