Constanţa: Două unităţi de alimentaţie publică au fost închise

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Două unităţi de alimentaţie publică au fost închise
Constanţa: Două unităţi de alimentaţie publică au fost închise

Inspectorii Comisariatului Regional pentru  Protecţia Consumatorilor (CRPC) Constanţa  au efectuat în ultima săptămână un număr de 121 de acţiuni de control, în urma cărora au aplicat 107 de amenzi în valoare de 325.500 de lei. Pe parcursul verificărilor au fost constatate o serie de abateri de la legislaţia în  domeniul  protecţiei consumatorilor.

 Din această cauză, în afară de sancţiuni  s-a dispus şi măsura complementară de închidere temporară  a două unităţi de alimentaţie publică pe o durată de cel mult şase luni. 

În plus, în intervalul 15-22 iulie  la  cele trei locaţii ale Comandamentului Litoral 2009 au fost  soluţionate  39 sesizări şi reclamaţii. În marea lor parte,  acestea  s-au referit  în principal la utilizarea  în circuitul de servire   a consumatorilor, a veselei  şi tacâmurilor insuficient igienizate, nefuncţionarea în camerele de hotel  a instalaţiilor de aer condiţionat. Turiştii au mai reclamat faptul că la structurile de primire turistice cu funcţiuni de cazare oferta  de pe site  nu coincide cu cea de la hotel.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite