Doi copii din Medgidia au fost călcaţi de căruţa bunicului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii au fost lăsaţi nesupravegheaţi în căruţă
Copiii au fost lăsaţi nesupravegheaţi în căruţă

Minorii sunt din Medgidia şi au ajuns în stare gravă la spital, după ce atelajul în care se aflau a trecut pest ei şi i-a zdrobit.

Unul dintre minori are doar patru ani, iar fratele său este cu doar doi ani mai mare. Regep şi Ismail locuiesc pe strada Jiului din Medgidia, iar sâmbătă după-amiază au fost luaţi de bunicul lor la o plimbare cu căruţa.

În zona Rotunda din localitate, Chemal Regep (58 de ani) s-a oprit pentru a saluta o cunoştinţă. La doar câteva secunde după ce bărbatul a coborât din atelaj, calul s-a speriat şi i-a aruncat jos pe micuţi. Atelajul a trecut peste cei doi copii şi i-a strivit.

„Minorii au ajuns sâmbătă în Unitatea de Primire Urgenţe cu politraumatisme la nivelul capului, în zona toracală şi abdominală“, a declarat Stere Buşu, directorul Spitalului din Medgidia.

Pentru că starea micuţilor se agrava, ei ai fost transferaţi la Spialul Judeţean Constanţa. „Starea pacienţilor este stabilă, au fost internaţi în secţia de chirurgie copii“, a declarat Florian Stoian, reprezentantul uniţăţii medicale.

După ce i-a zdorbit pe cei doi copii, atelajul s-a oprit într-un magazin din zonă şi a distrus vitrina exterioară şi mai multe rafturi.

Bunicului celor doi copii i s-a întocmit dosar penal pentru distrugere şi se poate alege cu un alt dosar penal pentru vătămare din culpă, în funcţie de zilele de îngrijiri medicale de care vor avea nevoie micuţii.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite