Doi bolnavi psihic au fost găsiţi spânzuraţi în Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bolnav psihic din Constanţa a fost găsit spânzurat de o rudă în locuinţa sa din cartierul Tomis Nord. Al doilea caz, care s-a petrecut în Năvodari, a fost descoperit de vecini.

Poliţiştii Secţiei 2 din Constanţa au fost anunţaţi astăzi, în jurul orei 11.00, că un vârstnic a fost găsit spânzurat de o rudă în casă. Bărbatul care a decis să-şi pună capăt zilelor avea 75 de ani, locuia în Tomis Nord şi era bolnav psihic.

A lăsat o fotografie şi un bilet de adio

Al doilea deces s-a înregistrat în Năvodari. Adrian Dan (53 de ani) din Năvodari şi-a pus capăt zilelor astăzi, fiind la a treia tentaivă de suicid. „El a fost găsit spânzurat de vecini, care s-au alertat că nu l-au mai văzut de mult timp. Nu este la prima astfel de acţiune. În urmă cu trei ani, acesta a încercat să-şi pună capăt zilelor după ce s-a aruncat în faţa unui tren din Constanţa", a declarat comisar-şef Mihai Tănăselea, comandantul Poliţiei Năvodari.

Se pare Adrian Dan era bolnav psihic şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice a decis să se omoare. „Lângă cadavrul lui a fost găsit un bilet şi o fotografie. În bilet ne cerea să trimitem respectiva poză la o adresă din Bacău", a mai spus Tănăselea.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite