UPDATE / Accident rutier grav: doi bărbaţi au fost aruncaţi prin parbriz şi striviţi de asfalt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi au fost proiectaţi prin parbrizele maşinilor şi s-au zdrobit de carosabil.  Cei doi au murit pe loc, iar un al treilea bărbat a ajuns în stare critică la spital.

UPDATE ora 14.00 „Accidentul s-a produs din cauza neatenţiei în conducere. Ioan Câtea (69 de ani) a condus dinspre Constanţa spre Cumpăna, iar la intrare în localitate, a pierdut controlul volanului, a frânat şi a derapat, poziţionânde-se perpendicular pe axul drumului, pe contrasens“, a declarat Marius Ghiţă, reprezentant al Poliţiei Rutiere Constanţa.
Pe contrasens circula regulemantar un Fiat la volanul căruia se afla Cristian Babasanda (45 de ani). Impactul a fost nimicitor: deşi pe şosea se vede clar că şoferul Opelului a încercat să frâneze, nu s-a mai putut face nimic.
Pasagerul din dreapta faţă din Fiat, Paul Ovidiu Grec (41 de ani), a ajuns la spital în stare gravă.

UPDATE ora 13.20 Coliziunea s-a produs între un autoturism marca Opel, înmatriculat CT 06 FTM şi un Fiat înmatriculat în Bulgaria cu numărul B8343PK . O a treia victimă este internată în stare critică.

În accident au fost implicate două autoturisme. Impactul deosebit de violent a proiectat  blocul motor al unuia dintre autoturisme la câţiva metri distanţa de maşină.
Victimele au murit pe loc. Din primele informaţii, unul dintre şoferi circula pe un drum secundar şi nu a acordat prioritate la intrarea pe şoseaua principală.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite