Constanţa: Doi tineri, împuşcaţi cu o armă de vânătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Doi tineri, împuşcaţi cu o armă de vânătoare
Constanţa: Doi tineri, împuşcaţi cu o armă de vânătoare

Valentin Nicuşor Nan şi Dumitru Terentis au ajuns în spital cu răni grave. Incidentul a avut loc sâmbătă spre duminică în localitatea Sarighioi de Deal din judeţul Tulcea.

Totul a pornit de la o ceartă între tineri într-o discotecă. Unul dintre ei a  fost bătut şi  a cerut întăriri, de la nimeni altcineva decât de la tatăl lui.

Constantin Răducea s-a îndreptat către discoteca unde se afla fiul lui, împreună cu soţia lui. El s-a blindat de acasă cu o armă de vânătoare şi două cartuşe.

La ieşirea din localitatea Sarichioi de Deal bărbatul a ajuns din urmă autoturismul Dacia, în care se aflau cei doi tineri pe care-i căuta. În acel moment a început să tragă în maşină.

A urmărit maşina încă 500 de metri, unde i-a şi găsit pe adolescentul în vârstă de 17 ani şi pe cel de-al doilea băiat, cu o vârstă aproximativ de 30 de ani, pe lângă autoturism.

În acel moment a mai tras câteva focuri de armă. Mai multe gloanţe i-au atins pe Valentin Nicuşor Nan (17 ani) şi pe Dumitru Terentis.

Cei doi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Tulcea, iar Valentin Nicuşor Nan a fost adus ieri la Constanţa. El este conştient şi urmează să fie transferat la o unitate medicală din Bucureşti .

Constantin Răducea este urmărit penal pentru tentativă la omor deosebit de grav şi uz de armă letală, iar ieri a fost arestat, pentru o perioadă de 29 de zile.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite