Constanta: Doi oameni au murit arşi de vii într-un incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Doi oameni au murit arşi de vii într-un incendiu
Constanta: Doi oameni au murit arşi de vii într-un incendiu

Pompierii constănţeni au fost chemaţi aseară să intervină la un incendiu izbucnit la o baracă din zona campusului universitar, iar din primele verificări flăcările au fost provocate de o lumânare.

Echipele de intervenţie de la detaşamentul Constanţa oraş au fost alertate aseară, în jurul orei 22,00 după ce flăcările au cuprins o baracă improvizată în aproapierea bazei nautice care aparţine de Universitatea Maritimă Constanţa.

Pompierii au intervenit şi au reuşit că în aproximativ o oră să stingă incendiul. În interiorul construcţiei au fost descoperite trupurile carbonizate a doi bărbaţi care din declaraţiile martorilor ar aparţine unor persoane fără adăpost.

 În urma incendiului, Dan Ioan Săceanu (53 de ani) şi Mihai (43 de ani) şi-au pierdut viaţa. Pompierii au stabilit că focul a fost provocat de o lumânare lăsată nesupravegheată.

 Tot de la o lumânare, în localitatea constănţeană Negreşti, comuna Cobadin, o casă a ars aproape în totalitate, fără să fie înregistrate victime omeneşti.

Pompierii constănţeni au mai fost solicitaţi noaptea trecută la două incendii soldate cu pagube materiale.

La o clădire din apropierea parcului de distracţie Aqua Magic din staţiunea Mamaia au ars deşeuri menajere şi materiale plastice, iar flăcările au fost stinse într-o jumătate de oră.

O altă alarmă a fost dată pentru un incendiu la o brutărie din localitatea Ostrov care însă a fost stins de localnici.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite