Dobrogenii care au intrat în „Forbes 500 Miliardari“, mai săraci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 31 de miliardari din Dobrogea sunt mai săraci în 2011, potrivit cele mai recente ediţii a topului „Forbes 500 Miliardari". Publicaţia de 400 de pagini care va cuprinde interviuri în exclusivitate, poveşti în premieră şi amănunte inedite, va apărea luni, 17 ocotmbrie.

Averile cumulate ale celor 31 de miliardari din Constanţa şi Tulcea se ridică la aproximativ 1,4 miliarde de euro, cu câteva sute de milioane de euro mai puţin, comparativ cu ediţia din 2010 a clasamentului întocmit de publicaţia „Forbes 500 de Miliardari".

Scăderea este determinată de încasările slabe din turism, afacere de bază pentru cea mai mare parte a celor prezenţi în top din această regiune.

În 2010, cel mai bogat om de afaceri din Dobrogea a fost Gabriel Comănescu, cu o avere de 450 de milioane de euro. A reuşit să se menţină pe aceeaşi poziţie? A dat criza financiară peste cap ierarhia celor mai bogaţi români? Răspunsurile la aceste întrebări şi multe altele le veţi afla, din 17 octombrie, în ediţia 2011 a topului „Forbes 500 Miliardari".

Poveşti în premieră

Topul „Forbes 500 Miliardari" este editat de Adevărul Holding într-o formă grafică deosebită. Publicaţia va avea 400 de pagini şi va cuprinde interviuri în exclusivitate cu antreprenori care nu au ieşit până acum în public, poveşti în premieră ale oamenilor de afaceri din România, precum şi amănunte imedite din viaţa personală a acestora.

Ediţia din acest an vrea să-i aducă în prim-plan nu doar pe cei a căror avere a scăzut, ci şi pe acei antreprenori mai puţin cunoscuţi, dar care deţin şi conduc afaceri de zeci de milioane de euro şi care asigură mii de locuri de muncă. Ediţia din aces an a topului „Forbes 500 Miliardari" cuprinde peste 30 de nume noi, oameni de afaceri care nu s-au regăsit în ediţia precedentă a topului, dar şi alte câteva zeci de antreprenori a căror avere nu a scăzut, ci dimpotrivă.

Au făcut ceva special pentru a se menţine sus? Din ce domenii provin aceştia? Câţi dintre noii miliardari Forbes sunt din provincie? Aceste răspunsuri, dar şi multe altele le veţi putea afla din noua ediţie a topului „Forbes 500 Miliardari", ce va fi lansat pe piaţă din 17 octombrie.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite