Distracţie costisitoare de Revelion. Cât costă petrecerea din noaptea dintre ani în restaurantele din Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
adevarul.ro vă prezintă ofertele de sărbători din toată ţara
adevarul.ro vă prezintă ofertele de sărbători din toată ţara

Constănţenii vor ciocni un pahar de şampanie acasă, la prieteni, în restaurantele şi cluburile din oraş, iar cei mai romantici – pe plajă sau pe faleză. În restaurantele din Constanţa petrecerea din noaptea dintre ani costă între 250 şi 850 de lei de persoană.

Primăria nu va organiza petrecere în stradă de Revelion, din cauza bugetului extrem de limitat. „Nu avem bani“, a motivat Petrică Munteanu, şeful Biroului Organizare Evenimente din cadrul instituţiei.

Oferte în restaurante

Sunt diponibile pentru închiriat pensiuni din Mamaia, Eforie Nord şi Eforie Sud, iar pentru un loc proprietarii cer aproximativ 50 de lei pe noapte.
Restaurantele şi cluburile au pregătit, de asemenea, oferte, dar preţurile sunt ridicate. Cei care vor să petreacă Revelionul la Restaurantul Akolade, al hotelului Vega (5 stele), din Mamaia, trebuie să achite 650 de lei de persoană. Organizatorii promit muzică live, delicatese culinare şi băuturi fine. „Până acum, aproximativ 80% din locuri au fost deja rezervate. Avem o ofertă şi la Violet Lounge, unde vom avea program artistic cu chitară live şi karaoke. Costă 300 de lei de persoană“, a declarat Raluca Dumitraşcu, asistent sales manager la hotel Vega.

La Iaki (4 stele), în Mamaia, sunt organizate două Revelioane, iar cei care vor să participe trebuie să achite între 600 şi 850 de lei pentru masa festivă, în funcţie de meniul ales.

Pentru a atrage clienţii, hotelul Victoria (3 stele), din Mamaia, a pregătit şi o tombolă. „Toţi cei care cumpără bilete pentru revelionul organizat de noi participă la acest concurs, iar premiul este o excursie de trei nopţi în Toscana. Meniul costă 250 de lei de persoană, vom avea muzică live, magie şi iluzionism, dans de societate. Mai avem 50 de locuri disponibile“, spune Liliana Scarlat, directorul hotelului.

La Taverna Sârbului, în Constanţa, Revelionul costă 250 de lei de persoană, iar clienţii pot alege fie preparate tradiţionale sârbeşti, fie delicatese din peşte.

Petrecere exotică


Pentru cei care duc dorul verii restaurantul Cafe Cafe din Constanţa a pregătit un Revelion cu tematică - „Exotic summer party“. Petrecăreţii trebuie să aibă costumaţii cât mai colorate, iar meniul va fi şi el exotic, în ton cu tema. Distracţia costă 300 de lei de persoană. La restaurantul New Pizzico, din Piaţa Ovidiu, organizatorii promit o petrecere cu muzică live şi delicatese mediteraneene. Costă 250 de lei de persoană.

Şi în cluburi sunt organizate petreceri. În Crush, atmosfera va fi întreţinută de taraful Acropolis şi trupa de dans, iar biletul de intrare costă 280 de lei, preţ în care este inclusă toată consumaţia. Cei care aleg să se distreze în clubul The Bank vor achita 200 de lei. Clubul Fratelli a pregătit o petrece de Revelion în stilul „La Dolce Vita“, iar biletul de intrare costă 420 de lei de persoană.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite