Constanţa: Distracţie de Halloween în cluburi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Distracţie de Halloween în cluburi
Constanţa: Distracţie de Halloween în cluburi

Cluburile constănţene au pregătit pentru mâine seară petreceri româneşti pentru sărbătoarea occidentală. Biletul de intrare costă 20 de lei

CITEŞTE ŞI:

Vine Halloweenu’!

Petrecere de Halloween în Parcurile Crângaşi şi Drumul Taberei

 Dracula aşteaptă turiştii de Haloween, la Castelul Bran, cu vin de colecţie


Petrecăreţii vor fi întâmpinaţi de vampiriţe sexy, vrăjitoare provocatoare şi dansatoare pictate pe faţă. Vineri seara, în clubul Wish va avea loc o petrecere cu fantome. Petrecăreţii sunt invitaţi să poarte măşti inedite. Distracţia începe după miezul nopţii, iar biletul de intrare costă 20 de lei.

În clubul Crush, sâmbătă seara este programată o prezentare de modă. Este vorba despre colecţia „Attitude“ toamnă - iarnă 2009 by Merci. Organizatorii spun că şi-au propus să-i „sperie“ pe petrecăreţi cu cele mai frumoase fete şi cea mai tare muzică.

Şi în clubul Friends&Co Halloween-ul va fi motiv de petrecere. Distracţia începe sâmbătă, la ora 21.00, iar cei care vor veni costumaţi vor primi un cocktail Bloody Mary din partea casei. O petrecere tematică a pregătit şi clubul La Bebe.

Sărbătoarea de Halloween a fost reinventată de americani, însă are rădăcini europene. Se spune că în noaptea de 31 octombrie spiritele se întorc pe pământ. În SUA există tradiţia ca oamenii să se deghizeze în personaje care mai de care mai înfricoşătoare.

Simbolul acestei sărbători este dovleacul cioplit sub forma unei măşti. Deşi există şi în tradiţia autohtonă o sărbătoare similară - Noaptea Sfântului Andrei - , pe 30 noiembrie, românii preferă să sărbătorească de Halloween.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite