Distracţie de Halloween în cluburi. Află ce petreceri sunt organizate în Constanţa!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costumaţii inedite de Halloween
Costumaţii inedite de Halloween

Duhurile rele îşi vor da întâlnire în locurile de distracţie, aşa că e obligatoriu ca petrecăreţii să fie deghizaţi. În cluburi vor fi întâmpinaţi de vampiriţe sexy, vrăjitoare provocatoare şi dansatoare pictate pe faţă, iar decorul va fi realizat cu felinare din dovleci.

Clubul The Bank organizează o petrecere cu dansatoare costumate cât mai provocator. Biletul de intrare costă 20 de lei, iar fetele au intrarea liberă. În Clubul Crush muzica de Halloween va fi mixată de DJ Lucian Bărbulescu, în Megalos este organizată o petrecere cu temetică „de groază“, iar fetele singure primesc băutură din partea casei.

Petreceri sofisticate

La Violet Lounge, în cadrul hotelului Vega (cinci stele), petrecerea începe sâmbătă, la ora 22.00, cu muzică live. „Cele mai trăznite costumaţii vor fi premiate. În plus, te imortalizăm ca zombie şi ca starletă Hollywood şi îţi trimitem pozele“, spune Raluca Dumitraşcu, reprezentant al hotelului.
Hotelul Iaki (patru stele) a pregătit un pachet cu cazare şi o petrecere exclusivistă. Costă 620 de lei de persoană şi include două nopţi de cazare cu mic-dejun, petrecere specială de Halloween, cu delicatese.

Costumaţia de Halloween

În magazinele de decoraţiuni găsiţi ochelari cu model de Halloween, pe care-i puteţi cumpăra cu 10 - 18 lei, mască - 13 lei, bentiţă - 13 lei, sau lumânări, cu preţuri cuprinse între 10 şi 20 de lei, în funcţie de model.

Costumele înfricoşătoare trebuie să le improvizaţi, pentru că de la Teatrul de Stat nu le puteţi închiria. „Noi avem doar costumele pentru piese şi nu ne putem permite să le închiriem pentru că ne este teamă să nu se deterioreze“, a declarat Mihaela Petrescu, directorul economic al teatrului.

Dacă vă doriţi o costumaţie fierbinte, puteţi apela la sexshop-uri. Un costum de asistentă sexy costă 191 de lei, iar accesoriile ce te pot transforma într-o diavoliţă - între 28 şi 79 de lei.

Originea sărbătorii

Sărbătoarea de Halloween a fost reinventată de americani, însă are rădăcini europene. Se spune că în noaptea de 31 octombrie spiritele se întorc pe pământ. În SUA există tradiţia ca oamenii să iasă pe străzi deghizaţi în personaje care mai de care mai înfricoşătoare. Simbolul acestei sărbători este dovleacul cioplit sub forma unei măşti. Deşi există şi în tradiţia autohtonă o sărbătoare similară – Noaptea Sfântului Andrei, pe 30 noiembrie, românii preferă să sărbătorească de Halloween.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite