Directorul Teatrului de Operă Constanţa, Daniela Vlădescu: „De câteva zile primeam mesaje de la Roxana Briban“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniela Vlădescu, directorul Teatrului de Operă Constanţa
Daniela Vlădescu, directorul Teatrului de Operă Constanţa

Soprana Roxana Briban, care şi-a pus capăt zilelor sâmbătă seara, a invadat în ultimele zile conturile artiştilor din Constanţa cu zeci de mesaje, pe adresele lor de e-mail. Artiştii au crezut că este vorba de un virus şi le-au şters.

Roxana Briban, soprana care s-a sinucis sâmbătă seara tăindu-şi venele, devenise, în ultimele zile subiect de îngrijorare în reţeaua de artişti din Constanţa, după ce, emailurile lor au fost invadate cu mesaje venite de pe adresa ei. „Mi-a fost şi frică să le deschid. Au venit zeci de mesaje, începând cu data de 18 noiembrie. Tot felul de lucruri, de invitaţii, de notificări. Nu ştiu dacă le-a trimis chiar ea, sau i-a spart cineva adresa. Cine ştie? Oamenii sunt în stare de orice când ajung într-o asemenea stare“, a declarat Daniela Vlădescu, directorul Teatrului de Operă Constanţa.Mesajele au început să circule începând cu data de 18 noiembrie.

Soprana încercase să-şi găsească de muncă şi în Constanţa, însă nu a reuşit să fie angajată. „A depus un CV, în mai sau în iunie, cu toate spectacolele. Noi însă avem o colaborare cu patru soprane, cu aceeaşi voce, de acelaşi calibru şi abia putem să le dăm lor de muncă. Îmi pare nespus de rău. Ce disperare trebuie să simţi ca să recurgi la un asemenea gest?! Era soprană, era recunoscută, era tânără “, a mai afirmat Daniela Vlădescu.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite