Constanţa: Direcţia 5 cântă diseară în clubul Phoenix

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Direcţia 5 cântă diseară în clubul Phoenix
Constanţa: Direcţia 5 cântă diseară în clubul Phoenix

Concertul trebuia să aibă loc sâmbătă, însă a fost amânat cu o zi. Băieţii vor urca pe scena clubului Phoenix diseară, la ora 21.30, şi vor cânta piese de pe albumul „Emoţie“, lansat în acest an. Biletele pot fi cumpărate de la sediul clubului Phoenix, de pe strada Căpitan Dobrilă Eugeniu, nr. 1.

Direcţia 5 a lansat primul album - „La vulturul de mare cu peştele în gheare“ - în anul 1992. În acelaşi an, au participat la un festival în Austria, unde au obţinut locul al II-lea. Trupa a urcat de patru ori pe scena Festivalului Internaţional „Rock Bucureşti“, a participat în 1994 la „Cerbul de Aur“ şi în finala festivalului „Rock a l’est“.

În acest an, Direcţia 5 sărbătoreşte 19 ani de carieră printr-un concert extraordinar la Sala Palatului, din Bucureşti, care va avea loc pe 22 octombrie.

Marian Ionescu (bass), Cristi Enache (voce), Niculae Dalaman (chitară) şi Marius Keseri (tobe) îşi vor încânta fanii cu piese de pe noul album „Direcţia 5 – Live in studio“ în cadrul concertului „Panoramic“. Biletele costă între 30 şi 150 de lei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite