Din staţiunea Mamaia s-a transmis live în 200 de ţări. Mazăre s-a felicitat pentru reuşită GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul de modă de la Mamaia s-a încheiat cu o seară dedicată celor mai cunoscuţi designeri români. Evenimentul a fost transmis în direct în 200 de ţări, pe canalele FashionTV şi pe internet.

În culise a fost cea mai agitată seară, cu cele mai multe manechine, efecte speciale, cu gărzi de corp pentru modelele care purtau la gât diamante de zeci de mii de euro. Şi pentru că evenimentul a fost transmis în direct în 200 de ţări, pe scenă au evoluat cei mai cunoscuţi designeri români.

În deschidere, creatorul Cătălin Botezatu a făcut senzaţie cu o poveste cu elfi şi o colecţie de rochii de seară care a îmbrăcat modele pentru concursul FTV Black Sea Models Award. 

Cătălin Botezatu a adus elfi pe scena de la Mamaia

Premiul cel mare al concursului de miss a fost încheiat de edilul Constanţei, Radu Mazăre, care a apărut pe scenă salutând lumea întreagă. A vorbit în engleză şi, după ce a înmânat premiul câştigătoarei – Andrada Dumitru, edilul a ţinut să se felicite pentru acest festival. „Promovăm Mamaia prin modă, frumuseţe, distracţie. Este o mare reuşită“,a  apus primarul îmbrăcat pret a porte. 

Exerciţii de echilibru cu pantofii lui Mihai Albu

Aseară, pe scena festivalului de modă de la Mamaia, designerul Mihai Albu a prezentat colecţia de pantofi toamnă – iarnă 2012 numită Aequilibrium. „Sunt contraste între plin şi gol, lumini şi umbre“, a declarat designerul cunoscut drept „arhitectul de pantofi“. Modelele au defilat în încălţăminte înaltă, cu structuri sofisticate. Aspectul pantofilor diferă în funcţie din ce unghi îi privești şi îți oferă o nouă perspectivă. În general, astfel de pantofi sunt creați pentru femeile cu picior mic şi au fost şi un exerciţiu de echilibru pentru unele modele.

Click aici pentru galerie foto cu pantofii lui Mihai Albu

image

În fiecare an Mihai Albu răsfaţă publicul de la Mamaia cu câte o colecţie da pantofi inedită. Anul trecut, a adus o colecţie „zgârie nori“, vedeta fiind o pereche cu tocuri cu înălțimea de 37 cm.

I-a căzut rochia pe podium

Creatorul Gianni Sapone a adus la Mamaia rochii din mătase, lungi, vaporoase. Din păcate, o rochie mult prea largă a pus în dificulatate un model. Aceasta a călcat pe rochie, lăsându-o cu bustul gol.

Creatoarea Laura Olteanu a prezentat rochii de seară, moment urmat de o colecţii de bijuterii cu diamante. Modelele au prezentat cercei, brăţări, inele şi coliere lucrate manual la cunoscute case de bijuterii din lume. 

Festivalul s-a încheiat cu un after party incendiar, susţinut de animatorii de la Clubul Bellagio. Printre vedetele care au asistat la ultima seară a festivalului se numără Dan Diaconescu, care a venit însoţit de fiica sa, şi Oana Roman.

Click aici pentru galerie foto cu prezentările de modă şi after party

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite