Deveniţi prietenii Unicef!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campania se desfăşoară simultan în Cluj-Napoca, Constanţa şi Bucureşti
Campania se desfăşoară simultan în Cluj-Napoca, Constanţa şi Bucureşti

În luna decembrie, mesageri ai Organizaţiei Unicef vor fi prezenţi, prin rotație, în agenţiile BRD, unde vor discuta cu clienţii băncii pentru a deveni donatori pe termen lung. Campania are loc în acelaşi timp  în Cluj-Napoca, Constanţa şi Bucureşti.

Prin completarea unei cereri de plată programată, semnată în faţa funcţionarului bancar, constănţenii pot oferi o sumă de minimum 5 lei pe lună, pe ce perioadă doresc, pentru a fi folosită în acţiunile caritabile Unicef. Transferul se face automat, fără niciun comision.

Cine nu are cont la această bancă poate deveni client în condiţii preferenţiale. Acţiunea se desfăşoară simultan în Constanţa, Cluj-Napoca şi Bucureşti, fiind prima de acest gen din ţară. Lista sucursalelor unde se desfăşoară campania este disponibilă pe www.unicef.ro. Membrii echipelor Unicef pot fi recunoscuţi după uniforma bleu şi legitimaţia cu însemnele Unicef. Ei nu sunt autorizaţi să primească donaţii cash, ci doar să ofere cereri de plată programată clienţilor BRD - Grupe Societe Generale care doresc să devină prieteni Unicef și de a se număra printre cei două milioane de prieteni Unicef.

„Printr-un sprijin mic, dar constant, constănţenii pot ajuta copiii vulnerabili din Romania şi din întreaga lume să crească sănătoşi, să fie protejaţi împotriva violenţei şi abuzului sau să aibă acces la educaţie pentru a se  putea dezvolta la potenţialul lor maxim“, a declarat Laura Petculeţ, reprezentanta Unicef.

Activitatea de strângere de fonduri a UNICEF este vitală pentru atingerea obiectivului său de a apăra şi promova drepturile copilului. Donaţiile lunare înseamnă un venit constant, o planificare mai eficientă şi pe perioade mai lungi, ceea ce înseamnă schimbări durabile şi sustenabile pentru copiii vulnerabili.

Campania are loc în acelaşi timp  în Cluj-Napoca, Constanţa şi Bucureşti.  Lista sucursalelor unde se desfăşoară campania este disponibilă pe www.unicef.ro.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite