Designerul vedetelor de pe litoral: „Mă aşteptam ca rochia prinţesei Kate să fie mai spectaculoasă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kate Middleton a îmbrăcat o rochie de mireasă marca Sarah Burton, de la casa de modă Alexander McQueen, ce a impresionat prin simplitate. O rochie asemănătoare a purtat şi Grace Kelly la nunta cu prinţul Rainier de Monaco.

Rochia lui Kate Middleton, de culoarea fildeşului, are decolteu în formă de V şi mâneci din dantelă. Buchetul prinţesei a fost realizat din lăcrămioare, iederă, mirt şi garofiţe.  

Designerul vestimentar Marcela Cuzic, cunoscută pentru prezentările sale de modă nonconformiste şi pentru costumul de nazist pe care l-a creat pentru Radu Mazăre, e de părere că rochia prinţesei este impecabilă, respectă toate rigorile, însă ar fi putut fi mai îndrăzneaţă.  „Foarte frumoasă. Este impecabilă, dar nu a surprins cu nimic. Este o rochie regală, clasică. Broderia mi-a plăcut foarte mult, este lucrată manual şi nu a depăşit cu nimic limitele bunului-simţ“, a declarat Marcela Cuzic.
Marcela Cuzic

Întrebată cum ar fi creat o rochie pentru prinţesa Marii Britanii, designerul constănţean a punctat: „Aş fi exagerat cu ceva, cu trena, cu volumul rochiei, dar în anumite limite, fiindcă este o rochie regală. Probabil că aş fi încercat să o fac puţin mai spectaculoasă“.

O rochie asemănătoare cu cea a prinţesei Kate a purtat şi Grace Kelly, prinţesa de Monaco. „Cu siguranţă şi rochia lui Kate va intra în istorie, pentru că este foarte frumoasă“, a declarat Marcela Cuzic.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite