Descoperire macabră în Tulcea, pe malul Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, în jurul orei 12.00, doi localnici din Partizani au descoperit pe malul drept al Dunării cadavrul unui bărbat. Poliţia Transporturi, procurorul criminalist şi legiştii au format o echipă operativă pentru a afla împrejurările în care s-a produs decesul.

„În jurul orei 14.00 s-a deplasat echipa operativă la faţa locului pentru a necropsia cadavrul aruncat de Dunăre. Din primele date pe care le-am primit de la faţa locului se pare că decesul s-a produs prin înec. Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani al cărui cadavru este în stare avansată de putrefacţie. Echipa noastră va stabili în ce împrejurări s-a produs decesul. Mai mult, am rugat posturile de poliţie să ne raporteze toate dispariţiile de persoane din comunele învecinate, dar şi din judeţ. După toate aparenţele moartea a venit prin înec, dar urmează să efectuăm toate cercetările specifice”, a declarat Ştefan Grigore, şeful Poliţiei Transporturi Tulcea.

Sursa citată a mai precizat că bărbatul avea cizme de cauciuc şi purta pantaloni închişi la culoare pătaţi cu vopsea.

„Primul pas este de a-l identifica. Să sperăm că vom reuşi să aflăm cine este şi dacă nu cumva vorbim despre un omor”, a mai declarat  Grigore.

Legiştii urmeaza să stabilească cauza decesului şi să întocmească raportul medico-legal.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite