EXCLUSIV Descinderi în Ovidiu: patru escroci imobiliari au fost retinuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspecţii fac parte dintr-un grup criminal care îşi racola victimele dintre persoanele vârstnice, care nu cunosc foarte bine legea. Escrocii promiteau schimburi avantajoase de locuinţe sau căsnicii cu femei tinere.

În plasa oamenilor legii au căzut Vasilica Adam (32 de ani), Corina Avram (38 de ani), Ion Dumitru (39 de ani) şi Amet Stancu (30 de ani). Reţeaua infractorilor era foarte bine pusă la punct.

Stancu se ocupa de racolarea victimelor, iar Dumitru se dădea drept cumpărător al locuinţelor scoase la vânzare de vârstinci. Femeile erau folosite ca „momeală“ pentru bătrânii proprietari, seduşi cu promisiuni de căsătorie cu tinerele.

Constanţa: Patru indivizi au fost reţinuţi după ce au lăsat doi bătrânei fără locuinţă UPDATE


Una dintre victimele escrocilor este Nelu Romeo Ene, proprietarul unui imobil din Năvodari.  Cei patru au fost săltaţi din aştenuturi azi-dimineaţă în urma unor descinderi efectuate în Ovidiu şi au fost reţinuţi de procurii Parchetului de pe Tribunal Constanţa. Suspecţii urmează a fi duşi în faţa instanţei, cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Flagrant pentru prindrerea escrocilor

O parte a reţelei a fost destructurată la începutul lunii trecute, când alţi patru escroci au fost reţinuţi. La 1 octombrie, lucrătorii Serviciilor de Informaţii şi Protecţie Internă şi cei de la Brigada pentru Combaterea Criminalităţii Organizate au organizat un flagrant pentru a prinde un grup criminal care escroca persoanele vârstnice.

Atunci au fost reţinuţi Mioara Gheorghe (41 de ani), Nicoleta Ciobanu (39 de ani), ambele din Năvodari, Marin Urlea (52 de ani) din Constanţa şi Dan Urlea (44 de ani) din Negru Vodă. Ei i-au convins pe Elisabeta Popa (de 65 de ani) şi pe Marcel Negulescu (de 57 de ani) din Năvodari să îşi vândă garsonaiera şi să cumpere o casă în localitatea Lumina. Cei doi soţi au acceptat oferta, le-au dat banii celor patru escroci să le cumpere casa, dar aceştia au fugit cu banii.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite