Delfinariul din Constanţa şi-a făcut sistem all-inclusive!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turiştii care vin în vizită la Delfinariul din Constanţa sunt întâmpinaţi cu o ofertă de nerefuzat: la preţul unui singur bilet pot viziona spectacolul mamiferelor dar şi alte două spectacole, plus o expoziţie. Totul la preţul unui singur bilet!

Conducerea Delfinariului a iniţiat de câteva zile un sistem all-inclusive petru vizitatorii lor. Dacă înainte de introducerea acestui sistem, contra sumei de 10 lei (pentru copii, elevi şi studenţi) şi 20 lei (pentru adulţi) turiştii aveau acces doar la specatcolul cu delfini, acum , pentru câţiva lei în plus vizitatorii primesc un pachet de servicii complet.

Vizitatorii pot urmări, în primul rând, reprezentaţia celor trei mamifere aduse din China, Ni-Ni, Pen-Pen şi Chen-Chen, pot vizita microrezervaţia şi expoziţia de păsări exotice. În plus, în limita locurilor disponibile, turiştii au acces şi la spectacolul leilor de mare (între orele 12.00 - 16.00) şi la cel de la planetariu (între orelele 10.00 - 19.30). Accesul se face pe baza unui bilet unic.

Tariful pentru adulţi este de 35 lei iar copiii, elevii şi studenţii plătesc 18 lei. Copiii cu vârsta sub cinci ani beneficiază de acces gratuit.

image

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite