Declaraţie şocantă a soţului criminal: „Îmi pare rău că nu i-am dat foc în faţa casei socrilor!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Câniparu (40 de ani) nu are remuşcări că şi-a lăsat soţia să ardă de vie în maşina familiei. Magistraţii Tribunalului Constanţa au emis pe numele lui Câniparu mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile omor calificat şi deosebit de grav, comis prin cruzimi asupra soţiei sale, Lavinia (32 de ani).

Nicio remuşcare: criminalul care şi-a lovit soţia şi apoi i-a dat foc de vie, în maşina familiei, şi-a recunoscut fapta şi mai mult de atât nu a părut să o regrete. Luni noaptea, în jurul orei 22.30, poliţiştii din Corbu se întorceau dintr-o patrulare când au dat cu ochii de Vasile Câniparu. 
Tatăl Laviniei este distrus

Criminalul s-a descălţat

„Stătea pe băncuţa din faţa postului. Se descălţase şi ne aştepta. Era plin de sânge pe mâini. Ne-a zis: «Am făcut o faptă rea. Am dat foc maşinii. Era şi soţia înăuntru». Era plin de sânge pe mâini“, povesteşte agentul principal Cristian Drăgan, cel care l-a văzut primul pe criminal.

Constanţa UPDATE: Crimă pasională printre adventiştii de Ziua a Şaptea

Constanţa: Poziţia Bisericii Adventiste faţă de gestul bărbatului care şi-a ucis soţia

În timp ce poliţiştii îl întrebau ce s-a întâmplat au primit apelul pe 112 prin care erau chemaţi la maşina incendiată. Au plecat la intervenţie luându-l pe Câniparu cu ei. Soţul a rămas în maşină privind cum arde autoturismul în care se afla soţia sa. „Îmi pare rău că nu i-am dat foc în faţa casei socrilor“, s-a confesat el poliţistului.

Tatăl Laviniei este distrus

Femeia omorâtă în autobuz cu 20 de lovituri de cuţit vroia să-şi abandoneze copiii şi soţul

Ultimele cuvinte

În faţa procurorilor a susţinut însă că îşi regretă fapta.  „Ne-a povestit cum a comis crima. «Nu stau să îmi pierd viaţa cu tine », i-a spus soţia şi asta l-a supărat, pentru că voia să divorţeze şi să ia şi copii cu ea. A lovit-o de mai multe ori cu o cheie“, a declarat Zafer Sadâc, procurorul care anchetează cazul.
Întreaga gâlceavă în familia Câniparu a pornit de la maşina din care a mai rămas doar caroseria

Mobilul crimei a fost maşina, cea în care Lavinia Câniparu şi-a găsit sfârşitul. Soţii vânduseră un teren, pe care obţinuseră 20.000 de euro. Femeia şi-a dorit o maşină în timp ce bărbatul voia să extindă locuinţa. Soţia şi-a obţinut maşina însă Câniparu nu a iertat-o niciodată: autoturismul era veşnic motiv de ceartă între ei.

Locul blestemat

Câmpul pe care criminalul l-a ales are deja o tristă reputaţie. La câteva sute de metri distanţă se află casa familiei Tache, decapitaţi în luna august 2009, de doi ciobani care au vrut să le fure vinul. Pe acelaşi câmp se află şi puţul în care criminalii au aruncat cadavrul lui Victor Barnea, ucis în 2007.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite