UPDATE Debranşări la reţeaua de apă în cartierul de romi din Medgidia FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rău-platnicii vor fi debranşaţi astăzi
Rău-platnicii vor fi debranşaţi astăzi

Datornicii din Medgidia vor fi debranşaţi de la reţeaua de apă potabilă la prânz. Reprezentanţii RAJA vor merge în cartierul de romi, acolo unde sunt cei mai mulţi rău-platnici.

Update Asociaţia GIC din cartierul Berărie din Medgidia a fost astăzi debranşată de la reţeaua de apă întrucât cele 90 de familii aveau datorii de aproximativ 20.000 de lei. Familiile au primit regulanotificări şi somaţii, însă nimic nu i-a determinat să-şi achite datoriile.

Astăzi 90 de familii de romi au fost debranşate

RAJA a propus plătirea restanţelor în mai multe tranşe, de 1.500 de lei pe lună, dar nici până în prezent nu a fost achitată nici măcar o singură rată. Din acest motiv, astăzi, regia de apă a decis să debranşeze cele 90 de familii.



Tot astăzi, a mai fost debranşată şi Asociaţia Bloc 3 Tineret din Medgidia, scările A şi B, pentru un debit de aproximativ 8.000 de lei.

Debitorii nu vor fi debranşaţi până luni



RAJA a făcut un apel către toţi consumatorii. „În condiţiile în care abonaţii rău-platnici nu-şi achită facturile, pentru a putea asigura şi pe viitor acest serviciu la ceilalţi abonaţi, suntem nevoiţi ca în cazul restanţierilor la plată să recurgem la măsura drastică de debranşare“, a declarat Irina Oprea, purtător de cuvânt al RAJA.

Astăzi 90 de familii au fost debranşate

UPDATE Regia de apă a debranşat Asociaţia G.I.C. din Medgidia, de care aparţin mai multe blocuri în care locuiesc persoane de etnie romă. Asociaţia figurează cu o datorie de 20.000 de lei, iar ultima factură de apă pe care a achitat-o a fost din luna decembrie a anului trecut. „În luna iulie a acestui an, asociaţia a beneficiat de un proces de plată eşalonat, dar tot nu şi-a achitat datoriile. Astăzi am decis să-i debranşăm", a declarat Irina Oprea, purtătorul de cuvânt de la RAJA SA.

Regia de apă are de recuperat de la rău-platnici datorii de peste 35.000 de lei.

Pentru a-şi recupera datoriile, RAJA a demarat acţiunea de debranşare a rău-platnicilor. Primii vizaţi sunt romii din Medgidia care locuiesc într-un cartier de blocuri.

Angajaţii RAJA se îndreaptă către Medgidia, iar la faţa locului sunt aşteptate să sosească forţe de ordine: jandarmi, poliţişti şi angajaţi de la pază şi protecţie.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite