Daniela Crudu a rupt hainele de pe bărbaţii din Constanţa FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Invitată special la petrecerea oraganizată în club The Bank cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, asistenta lui Capatos a reuşit să îi dea gata pe fanii care au venit să o vadă.

Îmbrăcată provocator, într-o rochie roşie foarte decoltată, Daniela Crudu a primit simultan două cereri în căsătorie. Ea le-a testat bărbăţia pretendenţilor dezbrăcându-i până la piele. 

VEZI AICI GALERIE FOTO INCENDIARĂ!

Constănţeanul Cristian Ispas (26 de ani) şi italianul Giovanni Irasmus (25 de ani) au fost cei doi pretendeţi care s-au luptat pentru inima Danielei Crudu. Pentru a o convinge că merită să îl ia de bărbat, Cristian a îngenuchiat în faţa Danielei.

„Daniela, eşti cea mai frumoasă femeie să mor eu!”, a fost declaraţia de dragoste pe care tânărul i-a făcut-o asistentei lui Capatos. Deoarece cuvintele n-au sensibilizat-o, Crudu i-a cerut să se dezbrace. În ritmul muzicii, el şi-a scos cămaşa, iar Daniela l-a ajutat să îşi dea jos pantalonii, lăsându-l doar în boxeri.

„A fost foarte haios şi mi-a plăcut de el. A stat cuminte în momentul în care m-am apropiat să îl ajut să se dezbrace”,  a declarat vedeta.

„Daniela eşti bună!”

Venit în clubul de la malul mării să se distreze alături de prieteni, italianul Giovanni  a crezut că frumoasa brunetă va avea ochi doar pentru el şi că îl va lua de bărbat din prima. Ei bine, la rândul său, pentru a arăta  de ce este în stare, tânărul italian a fost nevoit să treacă şi el prin proba dezbrăcatului. Evident, vedeta i-a dat şi lui o mână de ajutor.

I-a desfăcut mai întâi cureaua, apoi i-a tras pantalonii în vine, după care şi-a mişcat provocator şoldurile prin faţa sa. „Ce bună eşti! Hai cu mine acasă”, i-a spus tânărul Danielei, în limba italiană, în momentul în care a văzut că a rămas doar în chiloţi.

L-a ales pe Giovanni

După ce şi-a studiat pretendenţii şi a făcut câteva mişcări lascive prin faţa lor, Daniela a decis să se căsătorească pentru o noapte cu tânărul Giovanni.
„Mie îmi plac foarte mult italienii. El este un bărbat foarte frumos”, a motivat Crudu alegerea făcută, în gura mare.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite