Dan Puric într-o conferință eveniment la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Puric
Dan Puric

Grupul de iniţiativă pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Pontus Euxin organizează o conferinţă extraordinară a maestrului Dan Puric cu tema „Despre iubire şi martiri“. Evenimentul are loc sâmbătă, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanţa.

Evenimentul are un caracter filantropic si caritabil. Banii obţinuţi din vânzarea biletelor vor fi folosiţi pentru finanţarea de proiecte în beneficiul comunităţii locale din Constanţa. „Prin acest eveniment, grupul de iniţiativă din Constanţa doreşte să pună bazele Fundaţiei Comunitare Pontus Euxin, o organizaţie neguvernamentală şi non-profit ce are ca principal scop crearea unei comunităţi puternice şi implicate în judeţul Constanţa“, a declarat Julide Petrescu, Managing Partner.

Biletele sunt puse în vânzare în următoarele locaţii: Librăria Cărturești (City Park Mall - parter), Universitatea Ovidius, Carrefour (staţia de microbuze GMS), Campusul Universitar (Centrul de copiere), Autogara Nord.

De asemenea, în foaierul Casei de Cultură, spectatorii vor putea achiziționa cărţile Maestrului Dan Puric: „Despre Omul Frumos“ şi „Cine Suntem“ și vor putea beneficia de un autograf din partea autorului, într-o sesiune specială susținută la finalul spectacolului.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite