Constanţa: Cursuri gratuite de tango argentinian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Cursuri gratuite de tango argentinian
Constanţa: Cursuri gratuite de tango argentinian

Prima şcoală de tango argentinian din Constanţa s-a deschis miercuri, la Tomis Dance Studio, situat pe strada Ştefan cel Mare, nr. 46, în zona Tomis Mall.Pentru a atrage cât mai mulţi constănţeni, instructorii au decis să ofere lecţii gratuite de tango în această săptămână.

„În prima seară, adică miercuri, au venit să ia lecţii de dans aproape 30 de persoane, mai mult decât ne aşteptam. Au fost mulţi tineri, care au fost foarte încântaţi de ceea ce au învăţat“, a declarat Ionuţ Fişcu, instructor la şcoala de tango.

Reprezentanţii Tango Magico oferă şi în această seară lecţii de dans gratuite.

Cursul începe la ora 19.00 şi ţine până la ora 20.30, după care urmează trei ore de dans, când constănţenii sunt invitaţi să pună în practică ceea ce au învăţat.

Contra cost

De săptămâna viitoare, cursurile se vor face contra cost. Un singur curs costă 15 lei, iar pentru practica de trei ore mai trebuie să achite 2 lei. Un abonament care include opt cursuri costă 100 de lei. Miercuri, lecţiile de dans încep la ora 17.30.

Şcoala îşi propune dezvoltarea unei comunităţi de tango argentinian în Constanţa.

În următoarea perioadă, vor fi organizate  petreceri tematice, ateliere, festivaluri şi alte evenimente similare, menite să aducă un nou suflu în viaţa artistică şi culturală a Constanţei.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite