Cristi Minculescu: „Sunt viu, cânt pentru public. Asta contează!“ FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cea de-a doua seară a Festivalului de Muzică Uşoară Mamaia, a avut loc un recital incendiar susţinut de trupa Iris. Aflat în formă maximă, Cristin Minculescu a ridicat fanii în picioare, aşa cum i-a obişnuit de-a lungul anilor.

Rockerii au interpretat piese evergreen, precum „Baby“, „Fără tine“ sau „Somn bizar“, care se bucură de acelaşi succes la fiecare concert, dar şi piese noi - „Tăcerea ta“. „Cât aş vrea să zbor“ a emoţionat în mod deosebit publicul, piesa fiind dedicată regretatului compozitor Cornel Fugaru.

Spectatorii de toate vârstele au interacţionat cu trupa. Au cântat alături de ei, au aplaudat minute în şir.

„Sunt viu, cânt pentru public. Asta contează!“ a declarat Cristi Minculescu, aflat într-o formă de zile mari. De altfel, la Festivalul Mamaia, solistul se află pentru prima oară în calitate de jurat al unui concurs naţional de muzică uşoară. Diseară, are o misiune grea: notarea celor 10 trupe tinere de rock care intră în premieră în concursul naţional „Mamaia“.

Click aici pentru galerie foto

image

S-a simţit bine pe scena Teatrului Soveja, iar fanii îl pot asculta şi astăzi, în Vama Veche. La ora 2.00, Iris susţine un concert pe plajă, în închiderea Festivalului Stufstock. 

Secţiunea rock debutează astăzi la „Mamaia“. Vezi care sunt trupele

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite