Constanţa: INCREDIBIL: Criminalii de la Corbu căutau băutură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: INCREDIBIL: Criminalii de la  Corbu căutau băutură
Constanţa: INCREDIBIL: Criminalii de la Corbu căutau băutură

Cei doi au mărturisit că i-au omorât pe cei doi bătrâni la începutul acestei luni pentru a fura vinul din casa victimelor. În cursul zilei de ieri, magistraţii constănţeni au decis ca cei doi inculpaţi să fie judecaţi în stare de arest preventiv pentru o perioadă de 29 de zile.

Lucian Lică (23 de ani) şi Florin Grădinaru (18 ani) sunt cei doi tineri care au recunoscut că sunt autorii dublului asasinat din localitatea Corbu. La începutul acestei luni, cei doi au jefuit şi omorât cu bestialitate doi bătrâni după care le-au incendiat locuinţa. Tinerii au fost reţinuţi în urmă cu două zile şi au fost predaţi imediat Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru audieri. 

Au vrut să le fure vinul

Lică şi Grădinaru le-au declarat procurorilor că s-au dus în locuinţa celor doi bătrâni după băutură şi când şi-au dat seama că sunt văzuţi au hotărât să-i omoare. După ce au comis fapta au incendiat casa pentru a şterge urmele, dar nu înainte de a fura şi un bidon cu zece litri de vin. Inculpaţii au mărturisit că se aflau în stare de ebrietate în momentul când i-au omorât pe cei doi pensionari. Au fost duşi în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, fiind reţinuţi pentru 24 de ore. În cursul zilei de ieri, magistraţii constănţeni au decis ca cei doi să fie judecaţi în stare de arest preventiv pentru o perioadă de 29 de zile.

Ce au lăsat în urmă

Cadavrele soţilor Stan şi Gherghina Tache, de 84 şi respectiv 82 de ani, au fost găsite de un vecin în dimineaţa zilei de 3 august. Alertat după ce a văzut locuinţa bătrânilor în flăcări, bărbatul nu a ezitat şi a chemat autorităţile. După stingerea incendiului, pompierii veniţi la faţa locului au constatat că focul a fost pus intenţionat în trei locuri ale gospodăriei. Pensionarii au fost ucişi cu bestialitate, criminaliştii găsind pe corpurile lor numeroase urme de violenţă. Bătrânul avea gâtul tăiat şi era înjunghiat de mai multe ori, iar trupul femeii a fost găsit aproape carbonizat într-una din încăperile casei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite