Crimă între amici de pahar în judeţul Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce au băut împreună doi bărbaţi din Topolog s-au luat la bătaie, în urma loviturilor primite unul dintre ei decedând pe loc.

Un bărbat din localitatea tuceană Topolog a fost omorât azi noapte de partenereul său de băutură. Victima, Ion Treţeanu, 43 de ani, a consumat băuturi alcoolice la un bar din sat împreună cu un vechi amic, Cătălin Dragoş Răcăşanu, zis „Coco” iar după ce la miezul nopţii barul s-a închis cei doi au plecat spre casa victimei.

Citiţi şi: A ucis un om în bătaie

Între cei doi se pare că a izbucnit un conflict bazat pe nişte discuţii mai vechi şi în urma altercaţiei în care s-au împărţit lovituri de ambele părţi, Treţeanu a decedat.

„S-au bătut în faţa casei, au avut ei ranchiună mai veche, i-a aprins şi băutura, Răcăşan a mai făcut necazuri, a mai omorăt un om mai de mult, dar a scăpat fără să facă închisoare, a fost din culpă” a declarat primarul comunei Topolog, Ion Olteanu.

Victima era căsătorită şi avea un copil cu handicap, în timp ce criminalul are la răndul său un copil mic.Răcăşan urmează să fie dus în faţa judecătorilor tulceni pentru arestare.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite