Crăciunul on-line: cât cheltuieşti ca să dăruieşti. Ultimele comenzi se fac astăzi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În apropierea Sărbătorilor magazinele on-line s-au blindat cu oferte de cadouri pentru toate buzunarele. Cei care apelează la Internet sunt cei care duc lipsă de idei dar şi de timp. Ultimele comenzi pentru provincie de fac astăzi.

Oferta este variată şi pentru toate buzunarele: de la decoraţiuni de Crăciuc ornate cu cristale Swarowski, cu un preţ de pornire de 60 de lei la icoane din argint (2300 lei), bijuterii cu pietre preţioase (1800 de lei) sau suporturi pentru lumânări parfumate din cuarţ şi pietre preţioase (600 de lei).
Magazinele on-line abundă de oferte, de la cadouri simbolice, ce vor fi uitate probabil până la Crăciunul viitor până la bijuterii cu pietre preţioase şi semi-preţioase, care pot fi purtate în orice sezon.

Clopoţelul de la sania Moşului, un cadou potrivit pentru colegi şi prieteni, este, anul acesta, nu numai cristalin dar şi preţios: fabricanţii l-au decorat cu cristale Swaroski, ceea ce i-a ridicat valoarea la 60 -70 de lei.  Din aceeaşi categorie fac parte şi ornamentele de brad cu cristale, care costă 60 de lei, brăduţii-bijuterie de 175 de lei sau decoraţiunile cu moş Crăciun, în valoare de 42 de lei.  Îngeraşii de brad pot fi achiziţionaţi din magazinele on-line cu 20 de lei.

Pentru că se aşteaptă la un val de comenzi în această perioadă, posesorii de magazine on-line şi-au permis să facă şi reduceri: ursuleţii uriaşi care au costat tot timpul anului 200 de lei, pot fi cumpăraţi acum doar cu 149 de lei.

Cei care au lăsat achiziţionarea cadourilor pentru cei dragi pe ultima sută de metri trebuie totuşi să se grăbească: ultimele comezi sunt preluate pe 22 decembrie.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite