Constanţa: Costume de trening şi băuturi alcoolice reţinute de vameşii constănţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrătorii vamali constănţeni au descoperit peste 7.800 de articole de vestimentaţie şi băuturi alcoolice nedeclarate, într-un container sosit din China. Valoarea lor se ridică la aproximativ 2.675.000 de lei (633.000 de euro).

Lucrătorii de la biroul vamal Constanţa Sud au efectuat un control amănunţit, de rutină, asupra unui container sosit din China cu destinaţie finală Ucraina şi a unui container sosit din Canada pentru o persoană fizică din România.

În urma controlului vamal, au fost descoperite 7.810 articole, constând în costume trening din material sintetic, marfă susceptibilă a aduce atingere asupra drepturilor de proprietate intelectuală a mărcii respective şi băuturi alcoolice de diferite sortimente nedeclarate.

Dacă ar fi fost comercializate pe piaţă, la preţul produselor originale, valoarea totală a mărfurilor s-ar fi ridicat la aproximativ 2.675.500 de lei (633.194 de euro). Bunurile au foste reţinute pentru expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite