Constanta: O clarvăzătoare dă speranţe în cazul Costea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: O clarvăzătoare dă speranţe în cazul Costea
Constanta: O clarvăzătoare dă speranţe în cazul Costea

Feodor Velcev, tatăl lui Costea, a aflat de la o ghicitoare din Italia că băiatul de şapte ani este bine. El vrea să plece în Chişinău să mai consulte o specialistă în fenomene paranormale. 

Tatăl copilului dispărut în staţiunea Rânca nu ştia că minorul a plecat la munte împreună cu bunicii. A aflat vineri, când a fost sunat de un poliţist din zonă, care l-a întrebat ce ştie despre copil. Din cauza unor neînţelegeri cu foştii socri, el nu a mers în zona în care copilul a dispărut şi a preferat să încerce să afle ceva de la distanţă, din Constanţa.

Cu ajutorul unor prieteni a luat legătura cu o clarvăzătoare din Italia care i-a dat veşti ce l-au mai liniştit un pic. Vrea să plece şi în Chişinău să mai consulte una pentru a fi sigur că băiatul este bine. Feodor Velcev este ajutat şi de fiii săi, în număr de cinci, care locuiesc în Chişinău.

El a venit în România în urmă cu multă vreme şi aici a cunoscut-o pe Olga, care este mai tânără decât el cu 22 de ani. După o căsnicie care a durat şapte ani, cei doi au fost nevoiţi să divorţeze.Feodor Velcev se fereşte să arunce vina pe umerii cuiva, socrii.

Divorţul a fost pe cale amiabilă, iar bărbatul a putut merge să îşi viziteze copilul. Spune că nu are duşmani şi nu îşi explică ce au căutat membrii fostei sale familii la munte.

Erau retraşi

Directoarea grădiniţei cu orar prelungit unde a urmat cursurile Costi Velcev, copilul de şapte ani dispărut în staţiunea Rânca, nu are ce să le reproşeze părinţilor. Copilul era bine îngrijit, iar mama era cu cheltuielile la zi şi nu îl lua mai repede de la grădiniţă atunci când putea.

„Am observat că vorbea greu, era uşor instabil şi uneori nervos pentru că vorbea greu româneşte şi i-am recomandat mamei să îl ducă la logoped, dar nu mi-a adus niciun diagnostic“, a declarat Mihaela Popa. Din spusele mamei, copilul a fost dus la un specialist de la Sanatoriul Techirghiol şi chiar începuse să vorbească mai bine. Mama era cea care îl aducea şi îl lua pe Costi de la grădiniţă şi era nelipsită de la activităţile şi serbările organizate la grădiniţă.

Directoarea îşi aminteşte că în urmă cu câteva luni, tatăl natural al băiatului a venit să îl vadă la grădiniţă trimis de bunică sau mamă, dar a constatat că micuţul nu se afla la grădiniţă. „A fost uşor descumpănit, dar părea un om la locul lui şi a vorbit frumos“, mai declară Mihaela Popa. Ea a precizat că nu exista nicio restricţie judecătorească în urma divorţului care să-i interzică tatălui să îşi vadă copilul.

Atât mama cât şi copilul erau însă destul de retraşi: „L-am avut timp de doi ani, dar mama nu povestea despre problemele pe care le are, iar copilul, dacă era întrebat ceva de familie, fugea într-un loc şi stătea liniştit“.

Ea afirmă însă că nici nu era un copil care să se lase ademenit de o persoană străină cu dulciuri şi se bucura ori de câte ori venea mama lui să îl ia. Mama, Olga Velcev, are un magazin în Techirghiol, unde vinde produse nealimentare.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite