Ilknur Pintilie, jurnalista agresată de 1 Mai la Vama Veche, a născut o fetiţă sănătoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilknur Pintilie a devenit mamă
Ilknur Pintilie a devenit mamă

Ilknur Pintilie a născut sâmbătă, prin cezariană, o fetiţă sănătoasă. Micuţa Anais a fost adusă pe lume de medicul Valentin Peţeanu. Atât mama, cât şii fiica se simt bine.

Micuţa va fi botezată Anais, nume pe care l-a primit de la părinţii ei încă dinainte de naştere. La naştere, Anais cântărea 3,160 kilograme şi are 50 de centimetri. Prietenii şi fanii vedetei Pro TV i-au adresat nenumărate urări şi felicitări pe pagina de socializare de pe Facebook.

Mama şi fiica urmează să fie externate în zilele următoare. Starea de sănătate a jurnalistei Ilknur Pintilie a fost extrem de discutată în luna mai, când ea a fost agresată de huligani la Vama Veche.

Incidentul s-a întâmplat chiar în timpul transmisiei în direct, la Jurnalul de știri de la ora 19, pe care Ilknur îl deschidea cu informații despre cum petrec tinerii din Vamă. În acel moment, mai mulți huligani cu glugile trase pe cap, rămași neidentificați, s-au apropiat de ea și au trântit-o pe nisip.

Luată prin surprindere, ziarista însărcinată în patru luni a suferit un traumatism emoțional, dar și fizic, fiind dusă de urgență la spitalul cel mai apropiat, din Mangalia. Ecografiile și examenele de specialitate au arătat că fătul este în siguranță, deși ritmul său cardiac era crescut.

În ciuda tuturor asigurărilor, Ilknur și familia ei au fost extrem de îngrijorați de starea copilului care, din fericire, a venit pe lume perfect sănătos clinic.

Citiți și Corespondenta ProTV Ilknur Pintilie, agresată în timpul unei transmisiuni din Vama Veche (VIDEO/ FOTO)

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite