Constanta: Copiii cu toxiinfecţie alimentară au fost externaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Copiii cu toxiinfecţie alimentară au fost externaţi
Constanta: Copiii cu toxiinfecţie alimentară au fost externaţi

Micii sportivi care s-au simţit rău după ce au mâncat la o terasă din Eforie Nord, au plecat din spital la solicitarea medicilor şi a părinţilor după ce medicii s-au asigurat că starea lor de sănătate este bună. Citeşte şi: Constanţa: Alţi şapte copii intoxicaţi au ajuns la spital Constanta: Copiii intoxicaţi la Eforie se simt mai bine Constanţa: UPDATE Un grup de 15 elevi a ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară

Autorităţile sanitare constănţene nu au reuşit până în prezent să descopere care a fost cauza îmbolnăvirii celor 19 copii, 15 fete şi 4 băieţi din Bucureşti aflaţi în tabără pe litoral. Specialiştii aşteaptă în continuare rezultatele analizelor de la probele prelevate de la pacienţi.

„Copiii din focarul de toxiinfecţie alimentară de la hotel Uranus din Eforie Nord, internaţi la Spitalului Clinic de Boli Infecţioase, au fost externati, la cererea părinţilor şi antrenorilor cu stare generală bună“, au anunţat, astăzi, reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite