Copii duşi în discotecă de profesori. Micuţii aveau ţigări aprinse în mână UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii dormeau în discotecă. Foto: Realitatea TV
Copiii dormeau în discotecă. Foto: Realitatea TV

Mai mulţi elevi de cel mult 13 ani, care erau în tabără în Costineşti, au fost duşi de profesorii supraveghetori la discotecă. Micuţii au adormit pe canapelele din local, înainte de miezul nopţii.

Un telespectator a trimis postului Realitatea TV imagini dintr-o discotecă din Costineşti.

„Eu, în momentul în care am intrat în acest club din Costineşti, am rămas şocat. Nu ştiam dacă am intrat într-o grădiniţă de copii sau într-un club pentru adolescenţi sau oameni maturi. Copii cu vârsta cuprinsă între 10-12 ani care aveau ţigara aprinsă în mână, copii de 5-13 ani care erau pe ringul de dans. Acel ring de dans cred că era, în mod normal, rezervat animatoarelor pentru că era mult mai înalt decât nivelul solului. Imagini şocante pentru orice om care se gândeşte că într-o bună zi va deveni părinte şi îşi va lăsa copilul pe mâna unui pedagog într-o tabără şcolară“, a declarat la Realitatea TV Gabriel Roşca, telespectatorul care a trimis imaginile.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa nu ştie nimic despre acest incident.

UPDATE: Poliţiştii constănţeni s-au autosesizat cu privire la acest caz. „Am reuşit să stabilim că este vorba despre un grup de copii instituţionalizaţi la «Casa Speranţa» din Bucureşti care se aflau în tabără pe litoral. Supraveghetorii au spus că a fost dorinţa lor să vină să se distreze într-un club. Personalul clubului a declarat că nu s-a consumat alcool dar chiar şi aşa am putea aplica o amendă pentru că au stat într-un local după ora 22.00. Deocamdată încă cercetăm“, a declarat Dorel Răcaru, comandantul Poliţiei Costineşti. 

Filmarea a fost realizată marţi seara. Surse oficiale au spus că supraveghetorii au fost demişi de Direcţia pentru Asistenţă Socială Bucureşti.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite