Cooperare între poliţiştii constănţeni şi cei bulgari: survol la graniţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii constănţeni care au activat pe perioada sezonului estival în staţiunile bulgăreşti Albena şi Nisipurile de Aur au fost apreciaţi astăzi de şefii Poliţiei din ţara vecină.

Acţiunile efectuate în comun de poliţiştii constănţeni şi cei bulgari în staţiunile litorale (Mamaia, Neptun, respectiv Albena şi Nisipurile de Aur), şi-au atins scopul, au declarat, astăzi, la Constanţa, reprezentanţii Poliţiilor din cele două ţări.

La Albena, în echipele mixte au activat 12 poliţişti constănţeni (trei serii a câte patru oameni ai legii), care au verificat 384 mijloace de transport şi 613 persoane, au discutat cu 120 de turişti români, iar altor 289 le-au asigurat asistenţă. La Nisipurile de Aur, cifrele au fost puţin crescute.

„Apreciem în mod deosebit cooperarea cu partea română. Poliţiştii constănţeni sunt bine pregătiţi. În viitor, ne dorim lărgirea colaborării“, a spus Mircho Enev, directorul Direcţiei Generale de Pază din Bulgaria. Cele două părţi discută despre o cooperare prin survol în zona de graniţă.

„Ajutorul pe care poliţiştii bulgari ni l-au dat la Constanţa şi în staţiuni a fost substanţial. Nu am mai avut probleme cu documentele maşinilor înmatriculate în Bulgaria“, a spus şi comisarul-şef Lucian Diniţă, directorul Direcţiei Rutiere.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite