Constanta: Control la fabrica de plăcuţe de înmatriculare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atelierul din curtea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa va fi luat la puricat de o echipă de la Bucureşti. În urmă cu o lună, Ministerul Administraţiei şi Internelor a făcut un alt control, dar nu la unitatea care confecţionează plăcuţele şi care acum este vizată de procurorii DIICOT. Citeşte şi: Constanţa: Atelierul de plăcuţe auto falsificate şi-a reluat activitatea astăzi Constanţa: UPDATE / Procurorii

Conducerea Direcţiei de Permise de Conducere şi Înmatriculări Auto Bucureşti (DPCIV) a dispus ieri un control la atelierul de la Constanţa condus de agentul de poliţie Daniel Scarlat vizat de ancheta procurorilor DIICOT.

Unitatea unde se fabrică plăcuţele de înmatriculare şi care funcţionează în curtea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa şi-a reînceput activitatea, iar verificările se vor face pe parcursul acestei săptămâni.

„Pe cale legală, până la finalizarea controlului nu se poate lua nicio măsură care depinde însă şi de constatările care se vor face în urma verificărilor“, spun reprezentanţii DPCIV.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară de astăzi

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite