Controale peste controale la magazinele de vise din Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă repriză de controale, de data aceasta din partea Inspectoratului de Stat în Construcţii (ISC), i-au vizat pe comercianţii de produse etnobotanice din municipiul Constanţa.

Trei astfel de magazine din zona Delfinariu au fost verificate de către reprezentanţii ISC. Doar două au fost deschise, dar cei care vindeau nu au putut face dovada deţinerii spaţiului în care îşi desfăşurau activitatea. Au fost lăsate somaţii, dar şi invitaţii ca prorpietarul spaţiului să se prezinte luni la sediul ISC.

„Astăzi am controlat încă un număr de patru magazine ce comercializează substanţe etnobotanice, este a doua serie de controale pe care o realizăm. Şi de această dată, am verificat dacă proprietarii clădirilor în care îşi desfăşoară activitatea aşa-numitele magazine de vise, deţin autorizaţii de construire pentru modificările de natură structurală pe care le-au adus acestor spaţii. În timpul controlului, am constatat că nu pot face dovada existenţei acestor documente, motiv pentru care, i-am somat şi i-am invitat pe toţi în cursul zilei de luni la sediul Inspectoratului Judeţean în Construcţii Constanţa, pentru a prezenta documentele solicitate“, spune şeful ISC, Christian Gigi Chiru.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite