Container sosit din Egipt, suspect că a transportat ţigări contrafăcute pentru o firmă din Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal administratorului unei societăţi din Constanţa pentru evaziune fiscală, contrafacere şi punere în circulaţie de ţigări care aduc atingere unor mărci înregistrate. Marfa în valoare de 14.500.000 de lei, transportată de un contrainer sosit din Egip, a fost reţinută.

La sfârşitul săptămânii trecute, vameşii şi Poliţia de Frontieră Constanţa Sud au efectuat un control amănunţit la un container sosit din Egipt care transporta ţigări ce proveneau din Bulgaria şi aveau ca destinatar o firmă din judeţul Constanţa.

Echipele au verificat peste 144.000 de pachete de ţigări din 90 de mărci înregistrate. „Pachetele sunt suspecte a fi contrafăcute şi au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor de către poliţia de frontieră", se arată în comunicatul de presă al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Constanţa.

Administratorului firmei i-a fost întocmit dosar penal pentru evaziune fiscală, contrafacere şi punere în circulaţie de ţigări care aduc atingere unor mărci înregistrate. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite